Central Hospital Stories

Yra skelbimųPirkimai programoje
4,4
118 tūkst. apžvalgos
50 mln.+
Atsisiuntimai
Patvirtinta mokytojų
Turinio įvertinimas
Visiems
Mėgaukitės šiuo žaidimu nemokamai ir dar daug kitų žaidimų be skelbimų ir pirkinių programose naudodami „Google Play Pass“ prenumeratą. Sužinokite daugiau
Ekrano kopijos vaizdas
Ekrano kopijos vaizdas
Ekrano kopijos vaizdas
Ekrano kopijos vaizdas
Ekrano kopijos vaizdas
Ekrano kopijos vaizdas

Apie šį žaidimą

Apsimeskite žaidimu, skirtu 4–14 metų vaikams ir visai šeimai, kuriame žaidėjai gali tyrinėti modernią ligoninę ir kurti gyvenimo istorijas su savo vaizduote medicinos tematikos lėlių namelyje.

Paskubėkite gydytojai, Centrinėje ligoninėje turime skubią pagalbą! Nėščia moteris greitosios pagalbos automobiliu važiuoja gimdyti, o laboratorijoje laukia pacientė, kuri atliks įvairius medicininius tyrimus, kad nustatytų jo ligą ir galėtų jį išgydyti. Reikia daug nuveikti!

„Central Hospital Stories“ – tai pažangi ligoninė, kupina veiklos visai šeimai ir ką veikti, kur jūsų patalpose laukia daugybė nuotykių ir pasakojimų tarp gydytojų ir pacientų, kupinų bendravimo ir netikėtumų.

Šis naujas žaidimas, sukurtas vaikams nuo 4 iki 14 metų, tačiau tinkamas mėgautis visai šeimai, išplečia „Stories“ žaidimų franšizės pasaulį, kad suaktyvintų jūsų vaizduotę ir kūrybiškumą. Kurti istorijas iš kasdienio gyvenimo ligoninėje, pavyzdžiui, tikrosios skubios situacijos šioje pažangioje sveikatos priežiūros įstaigoje.

ATRASK PAŽANGIĄ LIGONINĘ IR JOS ĮRENGINIUS

Penkių aukštų ligoninė su 8 skirtingais medicinos skyriais, registratūra, laukiamuoju, greitosios medicinos pagalbos įėjimu ir restoranu, kuriame galėsite lankytis ir tvarkytis kaip norite. Kurkite istorijas apie medicininius patikrinimus, diagnozes naudodami rentgeno spindulius ir kitus pažangius aparatus bei gydykite įvairias ligas.

Ligoninėje yra šeimos gydytojo konsultacija, veterinarijos gydytojas, gimdymo palata, kurioje galės gimdyti nėščiosios, intensyviosios terapijos slaugos skyrius vaikams ir dar vienas suaugusiems, moderniausia laboratorija, moderni operacinė ir personalas. patalpa, kurioje darbuotojai ilsėsis ir ruošis kitai pamainai.

KURTI SAVO LIGONINĖS ISTORIJAS

Turėdami tiek daug vietų, personažų ir objektų, niekada nepritrūksite idėjų savo istorijoms. Smagiai padėkite nėščiosioms ultragarso monitoriuje pamatyti savo kūdikį, o vėliau padėkite gimdyti, tirti ligas ir jas išgydyti laboratorijoje bei atlikti skubias operacijas operacinėje ar gyventi kasdienį šeimos gyvenimą gydytojas, atliekantis įprastą visos šeimos medicininį patikrinimą. Tu nuspręsk!

FUNKCIJOS

- Lėlių namas, apsimestinis žaidimas, kuris vyksta modernioje ligoninėje. Priklauso „Stories“ žaidimų franšizei, kurią atsiųsta daugiau nei 150 mln.
- Begalybė žaidimo būdų 5 aukštuose su 8 medicinos skyriais: šeimos gydytojo konsultacija, veterinaras, gimdymo, intensyvios slaugos skyrius vaikams ir dar vienas suaugusiems, laboratorija, operacinė ir personalo kambarys.
- Be registratūros, yra keletas bendrų erdvių, kurias taip pat galite apžiūrėti: laukimo kambarys, greitosios pagalbos įėjimas ir restoranas.
- Žaiskite su 37 skirtingų rūšių, amžiaus ir žanrų personažais, atliekančiais skirtingus vaidmenis – tiek pacientų, tiek ligoninės personalo.

Nemokamas žaidimas apima 6 vietas ir 13 personažų, kuriuose galėsite žaisti neribotai ir išbandyti žaidimo galimybes. Kai būsite tikri, galėsite mėgautis likusiomis vietomis įsigiję unikalų pirkinį, kuris visam laikui atrakins 13 vietų ir 37 simbolius.

Apie SUBARA

SUBARA šeimos žaidimai buvo sukurti taip, kad jais galėtų mėgautis visi šeimos nariai, nepaisant jų amžiaus. Skatiname atsakingas socialines vertybes ir sveikus įpročius saugioje ir kontroliuojamoje aplinkoje be smurto ar trečiųjų šalių reklamos.
Atnaujinta
2024-06-06

Duomenų sauga

Norint užtikrinti saugą pirmiausia reikia suprasti, kaip kūrėjai renka ir bendrina jūsų duomenis. Duomenų privatumo ir saugos praktika gali skirtis, atsižvelgiant į jūsų naudojimą, regioną ir amžių. Kūrėjas pateikė šią informaciją ir gali atnaujinti per laiką.
Jokie duomenys nėra bendrinami su trečiosiomis šalimis
Sužinokite daugiau, kaip kūrėjai apibrėžia bendrinimą
Ši programa gali rinkti šių tipų duomenis
Vietovė, Programų veikla ir Programų informacija ir našumas
Perduodami duomenys šifruojami
Duomenų ištrinti nepavyko
Įsipareigojama laikytis „Play“ šeimos politikos

Įvertinimai ir apžvalgos

4,4
84,3 tūkst. apžvalgos
Mantas B
2022 m. spalio 10 d.
Šiek tiek neidomu nes ką veikti nežinau
Ši apžvalga buvo naudinga 14 žmonių
Ar tai buvo naudinga?
Leila Str
2021 m. vasario 13 d.
Šinot kad uždaryta skrynė ir spauskite pyktuka ki reklama žiurite ir tada pasidaro atrakinta kaškokia nesamonė purtas
Ši apžvalga buvo naudinga 38 žmonėms
Ar tai buvo naudinga?
„Google“ naudotojas
2020 m. balandžio 22 d.
Man labai patiką žaisti ši žaidima
Ši apžvalga buvo naudinga 55 žmonėms
Ar tai buvo naudinga?